Центральний автовокзал Київ — розклад руху автобусів, онлайн табло

Київський центральний автовокзал

Плануєте робочу поїздку з точкою відправлення “Автовокзал Центральний Київ” у межах України або ж навіть за кордон? Офіційний сервіс УкрПас - це онлайн табло, актуальний розклад руху автобусів на Центральному Автовокзалі Київ, а також додаткова інформація для пасажирів щодо маршруту, швидке бронювання та придбання квитків за допомогою смартфона, планшета або ноутбука без очікування у черзі на автостанції.

Центральний автовокзал Києва - це головна автостанція столиці, з якої щодня та щогодини здійснюється відправлення автобусів за різними напрямками. Пропонує Центральний автовокзал Київ бронювання квитків на міжнародні рейси, а також квитки регіонального та внутрішньообласного сполучення. Онлайн табло автовокзалу оновлюється у режимі реального часу та пропонує перелік і розклад руху усіх рейсів відповідно до заданого напрямку.

Контакти і адреса автовокзалу Центральний у Києві

Ввівши у пошуковій стрічці “Центральний автовокзал Київ, карта” ви побачите, що він розташований у Голосіївському районі столиці, на перетині проспекту Науки 1 та Деміївської площі, поблизу станції метро “Деміївська” та кондитерської фабрики 'Roshen'. Розклад роботи автостанції - щоденно з 5:00 до 23:00, а для уточнення інформації стосовно рейсу, ви можете зателефонувати за номером (044) 525 57 74.

Як дістатись до центрального автовокзалу

Дістатись до автовокзалу Центральний можна з будь-якого куточка Києва та на різних видах транспорту. Оскільки, всього за 1,5 км знаходиться залізнична станція Київ-Деміївський, менш ніж за 200 м - станція метро Деміївська та декілька зупинок громадських автобусів. Наприклад, якщо ви їдете:
  • метро - вийдіть зі станції та прямуйте на північ у напрямку мосту;
  • автобусом № 20, 20к, 27, 28, 52 та 92 - вам потрібно вийти на зупинці громадського транспорту “Проспект Валерія Лобановського” або “Площа Деміївська”;
  • маршрутним таксі №211, 212, 422, 457, 470, 539, 557- ваша зупинка “Деміївський ринок”;
  • тролейбусом №41, 11, 12 або 42 - вийти на проспект Валерія Лобановського, зупинці “Площа Деміївська” чи “Деміївський ринок”.

Поширені запитання

Яка станція метро біля центрального автовокзалу Київ?

Поряд з Центральним автовокзалом Києва знаходиться станція метро “Деміївська”.
Чи є на вокзалі 'Центральний' укриття?

Найближчі укриття до Центрального автовокзалу знаходяться на:
  • площі “Деміївська”, яка всього за 2-3 хвилини від приміщення автовокзалу у підземних переходах “Західний”, “Східний”, “Південний” та “Північний”;
  • проспекті Голосіївському, 30Б, що за 5 хвилин пішки у паркінгу для автомобілів;
  • станція метро “Деміївська”, яка розташована на відстані 5 хвилин.
Що робити, якщо автобус не зупинився на зупинці?

Якщо рейсовий автобус або будь-який інший вид громадського транспорту, без відповідної на те причини та попередження пасажирів, не зупинився на зазначеній у квитку зупинці, зверніться до підприємства, яке надавало вам послугу з перевезення для відшкодування завданих збитків.

Популярні напрямки з м. Київ