Відкриття автостанції «Дачна»

dachna

Автостанція «Дачна» — це крок до майбутнього, де подорожі стають більш комфортними та безпечними. Це перша автостанція в Україні, яка була модернізована після початку повномасштабного вторгнення, і яка відтепер представляє нове покоління «розумних» автостанцій.

В рамках глобального проекту компаній «Укрпас» та «Київпассервіс», на автостанції «Дачна» було впроваджено інноваційне автостанційне рішення. За словами власника «Укрпас» Олега Міщенка, нова автостанція встановлює високі стандарти зручності та обслуговування, пропонуючи пасажирам автономну систему та різноманітні фінансові послуги для забезпечення їхньої безпеки та комфорту.

Відкриття автостанції «Дачна» стало значущою подією, що підкреслює важливість співпраці між державою та приватним сектором. Ми вдячні за участь у відкритті автостанції Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури України та Державній службі України з безпеки на транспорті. Їхня підтримка стали яскравим прикладом того, як спільні зусилля держави та бізнесу можуть привести до втілення нових проектів та сприяти прогресу в галузі транспортної інфраструктури.

Як змінилася на краще автостанція «Дачна» дивіться у сюжеті:

Будь ласка, надайте згоду на обробку Cookies, щоб переглянути це відео.